keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Uudet hoodit

Jo on ilimoja pirelly! Yokohamassa muutama tyyppi otti osumaa salamasta, tornadovaroitukset pyörii televisiossa, vettä piisaa ja Mitakassa tuli rakeita hyvällä suomalaisella otteella. Aamuaurinko polttaa ja iltapäivällä taivas repeää. Olen näitä säätiloja uhmaten muuttanut pois asuntolasta. Oon talonvahtipuuhissa Setagayassa. Ajattelin säästää kuljetuspalveluissa muutaman pennosen ja raahata kaikki tavarani omin pikku kätösin. Ei koskaan hyvä idea, mutta tulipahan tehtyä. Ei tartte auttaa!! Lopulta säästöt jäi kyllä vähäisiksi, kun menopaluu asuntolalle maksaa suunnilleen 700 jeniä ja niitä menopaluita tuli aika monta. :´D Tänään kävin Meguron kaupungintalolla jättämässä muuttoilmoituksen ja pirahutin postilaitoksen tyypit hakemaan laivapostini (pidän tätä suurena saavutuksena koska japaniksi puhelimessa puhuminen ei oo lempipuuhaani), enää puuttuu poikaystäväni syntymäpäivälahja ja sit voinkin painua vaihteeksi Miyagiin! Muuttaminen oli tuskaista hommaa, mutta tulipahan ainakin todistettua itselleni, että oon täysin kykeneväinen ajamaan omaa asiaani tässäkin maassa. Hurraa!

En pysty edes kuvailemaan, kuinka suurta luksusta on asua talossa sen jälkeen kun on ensin 8 kuukautta kärvistellyt kuppaisessa 7 neliömetrin asuntolahuoneessa, jossa kaikki homehtuu käsiin. Voin tiskata koska huvittaa???? Täällä on vessa??? En oo nähnyt vielä yhtäkään torakkaa??? Voin säilyttää shampoota suihkussa??? Pöytä ei oo homeessa??? Kaks vuotta asuntolaeloa riitti minulle. Tämän väliaikaisen asuinsijani huono puoli on, että ainoa isoolle kirkoolle vievä juna on Den'entoshi-sen, joka on koko maan ruuhkaisin yksityinen junalinja. Aamuruuhkassa junan kapasiteetti ylittyy yleensä 200 prosentilla, ja porukkaa on välillä niin tiiviisti, että ikkunatkin on räjähtäneet. :-----------)Meen petihi! Palaan asiaan ensi viikolla! Olkoon tämä tällanen väliaikapäivitys kun jalo pyrkimykseni on kerran viikossa jotain jorinaa täällä postata. Paitsi että ei tästä nukkumisesta taida tulla mitään kun tuli vilaastua jotain iltasanomain kommentteja avioliittolaista, ashdhdhdjdkdjdjdejd miksi tein sen huuh mikä trollaantuminen.


Tää vipa kuva on itse asiassa virastomatkaltani Naka-Megurosta!

4 kommenttia :

 1. Ja mitenköhän tosta junasta ois tarkotus sit päästä pois oikealla asemalla...? huhuh, en varmaan ite selviäis.
  Ja joo iltalehti/-sanomat tekee vaa pahalle tuulelle, oli ne sit niitten uutiset tai ne kommentit... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jään pois Shibuyassa niinku miljoona muutakin, mutta jos pitäis aamulla jollain väliasemalla yrittää pihalle niin itkuhan siinä pääsis. Toisaalta Den'entoshi on sen verran karaiseva, että muut ruuhkat ei sit tunnu yhtä pahalta. :D Noi iltasanomat on vähän niinku jäinen kaide talvella: on ihan tietoinen, että tästä ei seuraa mitään hyvää, ja silti pakko klikata. .__.

   Poista
 2. Heippa! Halusin vain tulla kertomaan, että blogisi on ihan äärettömän viihdyttävä ja tirskahtelen aina täällä ruudun toisella puolella itsekseni, kun lueskelen uusia postauksiasi. :-)

  Terveisin anonyymi lukija, joka haaveilee kovasti matkasta Japaniin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista. n__n Toivottavasti säkin pääset tänne mieluummin enemmin kuin myöhemmin!

   Poista