torstai 10. heinäkuuta 2014

夏髪Mullakin on nyt mummoisa japanilainen polkkatukka! Kotitalousopettajan työasu Earth music & ecologyn alennusmyynnistä, selluliitit Mosburgerista. Silmärupi atopiasta. Odotan kiihkeästi sen parantumista koska minulla on uusi ripsiväri ja uusi hajuvesi enkä uskalla laittaa niitä tähän vaivaisen naamaani.

Asuuni kuuluu myös ala-asteaikainen sammakkosormus, mugicha sekä mummun sisustusta muistuttava muistikirja:


Olispa jokainen päivä japanilainen parturipäivä! Tarjolla oli taas ikemenejä joka lähtöön, rupinen silimä lepäsi! Parturini sohi saksilla ympäriinsä ja päässäni mietin että mitä ikemen duunaa. Jossain vaiheessa tulin maininneeksi että niin tukallani on aika suuri taipumus sojottaa latvoista ulospäin vaikka millä suoristusraudalla vetelisin. Ikemen sanoi että leikkasi sen just niin että näin ei kävisi. @___@ Sitten hän sanoi että demo haneru no mo kawaii ja pääni sisällä ajattelin että hell yeah laittakaa vaan näitä perusteettomia kehuja tulemaan koko rahan edestä ja pääni ulkopuolella olin että ehehe.

Nyt pitää kiitää junalla kouluun! On vipa kabukitunti. Kiinalainen aikoo ottaa yhteiskuvan minusta ja senseistä. Ensin täytyy tosin vaihtaa tämä kolttu johonkin toiseen koska taifuuni on matkalla kohti itää ja tuuli on sellainen että panchira elikäs alkkareiden vilautus voi osua kohdalleni.

5 kommenttia :

 1. ootpa söpsö! sovit kyllä japaniaan ku nenä päähän!

  VastaaPoista
 2. Ajatus kampaajalla käynnistä ensi Japanin-matkalla kutkuttaisi - olisiko käytännön vinkkejä japanilaiselle kampaajakäynnille? Kieli ei varmaan olisi ongelma; lähinnä mietin osaisitko suositella jotakin tiettyä paikkaa Tokiossa, ja voiko hiusten ohentamisen/kerrostamisen välttää sillä että ennen leikkausta mainitsee siitä? Aiheuttaako suomalainen hiuslaatu ongelmia (itselläni tuuheat ja luonnonkiharaiset)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin itse sellasessa paikassa kuin Ameri, koska se oli Futako-Tamagawassa viiden minuutin päässä paikasta jossa asuin ja sinne sai varattua ajan netissä keskellä yötä. Jos luet japania, niin tältä sivulta on helppo löytää sopiva paikka: http://beauty.hotpepper.jp/ (^__^) Hiuslaatu tuskin aiheuttaa ongelmaa, japanilaiset kampaajat osaa asiansa ja mun maantienharmaa rasvalettikin on aina onnistunut japanilaisessa käsittelyssä hiusmalliksi muuttumaan. Monet japanilaiset ohentaa hiuksiaan, mutta sen voi välttää mainitsemalla siitä. Kampaajat muutenkin selittää ja varmistelee koko ajan mitä ne seuraavaksi tekee, joten siellä ei todellakaan tarvitse olla missään taivas varjele mitä sieltä tulee -fiiliksissä.

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä! Laitan linkin muistiin. (^__^)/

   Poista